traumanet logo

DIS is me – Ervaringen van mensen met DIS/AGDS en naasten

DIS is me

DIS is me verzamelde gedurende anderhalf jaar de anonieme ervaringen van meer dan 100 mensen met DIS/AGDS en naasten. Er werden zo’n 2.000 antwoorden ingestuurd over twaalf thema’s zoals vriendschap, zelfzorg en de beleving van je lichaam. In dit boek zijn alle verzamelde ervaringen samengebracht en is beknopte informatie opgenomen over DIS/AGDS en de rol van naasten. Daarnaast is een aantal extra’s van het project in het boek verwerkt: blogs, profielschetsen, anonieme portretfoto’s en steunende woorden voor mensen met DIS/AGDS en naasten.

Dit boek is vrijwillig gemaakt, uitgegeven en klaargemaakt voor verkoop. De opbrengsten van dit boek worden volledig ingezet om dit boek vrijwillig duurzaam beschikbaar te maken.

Het doel van DIS is me is tweeledig. Het eerste doel is dat zoveel mogelijk mensen iets nieuws te weten komen over (leven met) DIS/AGDS. Het tweede, net zo belangrijke doel, is dat zoveel mogelijk mensen met DIS/AGDS en naasten zich gezien, gehoord en/of minder alleen zullen voelen.

Titel: DIS is me – Ervaringen van mensen met DIS/AGDS en naasten

Auteur: DIS is me

Laat een opmerking achter

Heb je een opbouwende opmerking over deze pagina?
Laat je e-mailadres achter zodat we eventueel contact met je kunnen opnemen.