traumanet logo

Kom met Traumanet in beweging tijdens de Socialrun

De Socialrun – 12 uur editie is een gloednieuw evenement op zaterdag 7 september tussen 09:00 en 21:00 uur, waarbij deelnemers letterlijk en figuurlijk in beweging komen voor mentale gezondheid. Traumanet doet dit jaar met een team mee, je bent welkom!

Heling van trauma vraagt om verbinding en beweging, en dat is precies waarom we met met Traumanet aan dit evenement mee willen doen. Om er aandacht voor te vragen, én om de kracht van beide te ervaren.

Tijdens de Socialrun – 12 uur editie is er alle ruimte voor ontmoeting, verhalen en ervaringen delen, én samen in beweging zijn. Op jouw manier en tempo.

Wat is de Socialrun – 12 uur editie?

De Socialrun-12 uur editie is een unieke en sportieve ervaring waarbij deelnemers in 12 uur tijd al lopend, rennend, fietsend, skeelerend en/of op een andere manier kilometers afleggen vanuit een gezamenlijk festivalterrein dat bruist van interactie tussen deelnemers.

De route loopt vanuit het basis festivalterrein in een rondje van ongeveer 5 km, zodat je steeds weer terugkomt op een gezellige plek. Je kunt voor één activiteit gaan, maar je kunt bijvoorbeeld ook rennen en fietsen afwisselen en/of combineren.

Net als bij dé Socialrun (een non-stop estafette van 555km in 48 uur) geldt ook voor dit evenement: #meedoeniswinnen. Kies dus een sportieve uitdaging die bij je past, alleen of juist samen met een team. Het Traumanet team, bijvoorbeeld 🙂

Meedoen met het Traumanet team?

Zin in een sportieve uitdaging en/of een leuke gelegenheid om mensen te ontmoeten en je in te zetten rondom mentale gezondheid? Op 7 september staan we met een team aan de start en je bent welkom om aan te sluiten en met ons in beweging te komen. Dat mag de volle 12 uur zijn, maar ook een deel daarvan. Met elkaar willen we alle uren in actie.

Wat dichter op de startdatum maken we op basis van deelnemers en wensen een concreet plan hoe we als team het event vorm gaan geven. In ieder geval samen!

Interesse? Stuur voor meer info of vragen een mail naar info@traumanet.nl, en/of schrijf je direct in.

Geschreven door:

Redactie

Niets missen?

Ontvang updates over nieuwe artikelen op Traumanet.

Deze site wordt beschermd door  reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en gebruikersverklaring zijn van kracht.

Deel dit artikel:

Meer artikelen

nieuwe zedenwet
Nieuws

Nieuwe zedenwet van kracht

Per 1 juli is de nieuwe Wet Seksuele Misdrijven, ook wel zedenwet, van kracht. In deze herziene wet zijn belangrijke wijzigingen doorgevoerd.

Lees artikel

Laat een opmerking achter

Heb je een opbouwende opmerking over deze pagina?
Laat je e-mailadres achter zodat we eventueel contact met je kunnen opnemen.