traumanet logo

Nieuw boek van Leony Coppens: ‘Iedereen kan het verschil maken’

Afgelopen week kwam het nieuwe boek ‘Iedereen kan het verschil maken’ van psycholoog en traumatherapeut Leony Coppens uit. In het boek deelt ze inzichten over trauma en veerkracht, geïllustreerd met persoonlijke verhalen en praktijkvoorbeelden.

Iedereen kan het verschil maken is een boek voor iedereen die een positieve impact wil hebben op een leven van een kind. Het biedt waardevolle inzichten, 12 indrukwekkende interviews en inspiratie om verschil te maken. 

Over Leony Coppens

Leony Coppens is onder andere orthopedagoog, klinisch psycholoog en psychotraumatherapeut. Al vroeg in haar loopbaan viel het haar op dat de kinderen met complexe problemen veelal een voorgeschiedenis hebben van verwaarlozing, mishandeling en/of seksueel misbruik. Hier was destijds weinig aandacht voor. Om die reden specialiseerde zij zich in de diagnostiek en behandeling van vroegkinderlijke traumatisering. Inmiddels heeft ze meer dan 25 jaar ervaring op dit veld.

Eerder schreef ze het boek Lesgeven aan getraumatiseerde kinderen.

Geschreven door:

Redactie

Niets missen?

Ontvang updates over nieuwe artikelen op Traumanet.

Deze site wordt beschermd door  reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en gebruikersverklaring zijn van kracht.

Deel dit artikel:

Meer artikelen

nieuwe zedenwet
Nieuws

Nieuwe zedenwet van kracht

Per 1 juli is de nieuwe Wet Seksuele Misdrijven, ook wel zedenwet, van kracht. In deze herziene wet zijn belangrijke wijzigingen doorgevoerd.

Lees artikel

Laat een opmerking achter

Heb je een opbouwende opmerking over deze pagina?
Laat je e-mailadres achter zodat we eventueel contact met je kunnen opnemen.